TV-serier

TV-serierna värda att se fram emot!

Kontroll med tv skärm i bakgrunden

Med ett stundande vintermys i krokarna så vad passar bättre än att gosa in sig där hemma och halvt planlöst titta på tv-serier av hög rang? Det lät som ett rungande ja. En del av de föreslagna serierna har en eller flera säsonger tillgängliga sedan tidigare, så chansen att bli än mer exalterad för uppkommande säsonger finns där. Andra av de föreslagna serierna kommer först ut under 2018, så även då finns det en stor chans att antingen bygga upp spänningen eller helt glömma bort att de är på ingång. Hur som haver, här kommer några tips på tv-serier att se fram emot och lägga på minnet.

The Grand Tour

De förra Top Gear killarna Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May är nu tillbaka med säsong två av deras egen show The Grand Tour på Amazon. Allting är större, dyrare och bättre, som det brukar vara. Även om bilintresset kan vara svalt så kan denna trio underhålla på ett väldigt brittiskt sätt, vilket helt enkelt betyder väldigt roligt. Handlingen i serien går i princip ut på att gänget tar sig till olika platser runt om i världen och kör diverse bilar, antingen för att recensera bilar eller för att göra utmaningar. Om du saknar skratten och imponerande rörliga bilder så är The Grand Tour något att slänga en blick eller två på.

Taboo

Taboo handlar om äventyraren James Keziah Delaney, spelad av Tom Hardy, som efter att ha stridit under 1812 års krig och varit i Afrika under 10 år återvänder till London för att återbygga sin bortgångne fars fraktföretag. Dock så är han inte ensam på marknaden och nya fiender dyker upp, bland annat Ostindiska kompaniet som vill ha hans arv till varje pris och han hamnar mitt i en maktkamp mellan England och USA. Kombinera detta med ett mörkt familjemysterie och du har en riktigt spännande nagelbitare framför dig. För nuvarande finns bara säsong ett ute, dock så kommer säsong två ut under 2018.

Castle Rock

Castle Rock är baserad på historier av Stephen King som kommer att väva in olika karaktärer och teman i den fiktiva staden Castle Rock. Här kommer vi att bland annat få se Bill Skarsgård göra en roll, vilket blir hans andra medverkan i en historia baserad på Stephen Kings verk. Exakt vad historierna kommer handla om saknas det information om, men efter att ha sett trailern så kommer det garanterat bli riktigt spännande och kanske läge att gömma sig under täcket under de mest skrämmande scenerna.

Knightfall

Knightfall är nästa storsatsning av History Channel, även Vikings, där den sista tiden av Tempelriddarna under 1300-talet kommer att behandlas. Exakt vad handlingen kommer att innehålla förutom famösa korståg och eventuella spännande intriger är svårt att säga. Det är helt enkelt bara att vänta och ge ett riktigt omdöme efter att hela serien har sett dagens ljus.

Förhoppningsvis har dessa tips gett en liten fingervisning till vad som kan vara värt att se fram emot och kanske bygga upp hoppet lite grann inför nästkommande serieår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *