Filmer

Filmerna att se fram emot härnäst!

The Avengers looking mighty fine

Den stundande filmhorisonten tornar upp sig och ter sig bli väldigt spännande. Rent generellt så är de mest marknadsförda filmerna de som vanligtvis brukar benämnas som blockbusters. De mest upphaussade filmer som har fångat en blick eller två kommer vi tipsa om här under.

Tomb Raider

Tomb Raider är ett ganska välkänt format och koncept för både film- och spelälskare. Vi har tidigare sett Lara Croft träda fram i spelformat för första gången under mitten av 1990-talet och sedermera i ytterligare installationer. Sedan har historien blivit än mer populär i och med filmerna med Angelina Jolie i huvudrollen. Nu är det dags återigen att bringa till liv denna historia, delvis med hjälp av att även spelserien har fått nytt liv, med svenska Alicia Vikander som Lara Croft.

Star Wars: The Last Jedi

Om hypen inte var stor nog för Star Wars: The Force Awakens så är den definitivt det nu i och med The Last Jedi. Här kommer historien om Rey, Finn, Poe och Kylo att fortsätta med fler spännande äventyr. Den informationen som finns ute om filmen är att Rey tillsammans med Luke, Finn, och Poe kommer utforska mysterierna med Kraften och upptäcka hemligheter från förr. Otydligt såklart, men idel spänning väntar för den tålmodiga.

Black Panther

Efter att ha introducerats i Captain America: Civil War så är det äntligen dags för King T’Challa, eller Black Panther, att få sin egen historia berättad. Återvändandes hem för att leda sin nation finner Black Panther att hans makt är hotad av inre kraftkamper. Tillsammans med hjälp från yttre organisationer och några hjälpfulla själar så kämpar Black Panther för att stilla hotet och regera i fred.

Avengers: Infinity War

Förhoppningsvis har inte längtan dalat eller lågan falnat helt för nu är det snart dags för nästa del i Avengers historien. Återigen är det ett hot större än vad de enskilt kan klara av som väntar superhjältarna. En antagonist som har smugit i skuggorna gör sig nu påmind; Thanos, som vi har sett skymta förbi i Guardians of the Galaxy och i Avengers: Age of Ultron. Här det med väldigt stor sannolikhet action som väntar för filmtittaren, och troligtvis lite till action efter det.

Incredibles 2

En oerhört efterlängtad efterföljare är Incredibles 2. Efter att den första filmen nådde Disneyentusiasterna år 2004, och troligtvis konverterade några tveksamma filmentusiaster, så är det dags att stifta fortsatt bekantskap med superhjältefamiljen. Nu så har Jack-Jack, den yngsta i syskonskaran som vi såg i slutet av första filmen, en större roll i nya filmen och som med största sannolikhet kommer att smälta ett och annat hjärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *