Uncategorized

Mattor när man har hund

Det kan vara svårt att vara hundägare och samtidigt hålla rent hus. Husdjur och framförallt då kanske hundar, har det enkelt för att smutsa ned i hemmet. Allt från att gå på toa på mattorna till hundhår och slitage, här kommer våra bästa tips gällande hur man ska sköta om sina mattor när man har hund.

Hundar kan alltid ha olyckor. Små hundar i form av valpar behöver en läroperiod innan de förstår att toa går man på utomhus och inte inomhus. Självklart brukar hundar alltid lyckas pricka in just mattan och inte på golvet när olyckan väl är framme. När en olycka har skett så kan det vara svårt att veta hur man ska ta hand om den. Behövs mattan kemtvättas? En sådan process kan vara väldigt krånglig att ta sig igenom varje gång någonting sker.

Ett tips är att välja en matta med stängda fibrer och som kanske till och med är framtagen för att fungera bra ihop med olika husdjur. Vissa typer av mattor är mindre bra eftersom deras fiber kan vara öppen och därmed mer tillgängliga för smuts.

Här kommer ett par tips för att hålla ditt hem och framförallt dina mattor rena från allt smuts som kan tänkas följa med dina husdjur in i hemmet.

 1. Torka av din hunds tassar

Genom att torka av tassarna på hunden kan du avlägsna en del av smutsen och framförallt jorden som fastnat på tassar efter att den varit utomhus.

 1. Köp en hundsäng

En hundsäng är ett tillskott som hundar oftast tycker väldigt mycket om. En hundsäng kommer göra så hunden inte ligger på mattorna och golven, utan snarare lägger sig i sin hundsäng.

 1. Tänk på material innan du köper en matta

Vissa material klarar inte av spill och fukt på samma sätt. Att behöva slänga en matta är väldigt tråkigt på grund av fläckar eller slitage.

 1. Se till att agera snabbt när olyckan varit framme

Det finns olika sorters lösningar som är utformade för att suga upp och rengöra en matta när det skett en olycka. Tänk på att försöka lösa problemet så fort som möjligt för att undvika fläckar.

1 Comment

 1. GET PROFESSIONALLY VIDEOS AT AFFORDABLE PRICES

  We offer professionally produced videos at affordable prices.
  Our videos have the look and feel of a high quality television commercial, complete with professional spokesperson, background, text,
  images, logos, music and of course, most importantly, your company’s contact information for your tingeling.nu.

  If you’re ready to reach more clients today, let us get to work on producing your company’s exclusive video.
  MORE INFO=> http://qejn39630.bloggerbags.com/8235104/get-videos-at-affordable-prices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *