TV-serier

Tv-programmen att se över långhelgen

Juligt värre

Nu när långhelgen står runt hörnet så kan det eventuellt innebära en eller annan timme som spenderas framför tv-apparaten. En kanal som alltid tenderar att leverera underhållning och spänning i klass är Discovery Channel. Med program som lyckas bli minnesvärda tack vare sina starka personligheter så finns det ett flertalet program som kan vara värda att antingen följa intensivt eller somna till.

The Last Alaskans

The Last Alaskans följer med i livet hos några av de mest isolerade människorna i Alaska, de sista av sitt slag, när de försöker överleva i den oförlåtande vildmarken. Med en nästan oändlig distans till civilisationen, och till varandra, så gäller det att ta vara på de naturresurser som finns samt jaga och undvika att bli jagad av de vilddjur som ständigt väntar bakom nästa träd.

Fast N’ Loud

Fast N’ Loud är den adrenalinstinna tv-serien för de personer som antingen har ett litet bilintresse eller helt enkelt gillar att se vuxna personer larva sig lite samtidigt som de restaurerar klassiska bilar. Seriens premiss är att huvudpersonerna Richard Rawlings och Andy Kaufmann upptäcker spännande objekt som de tar in till verkstaden och låter mekanikerna fixa till. Ibland hittar de delarna som behövs hos bildelsförsäljare och under stundom så krävs det att det hittas bildelar online istället. Efter att bilarna har snyggats till så säljs de vidare till exalterade kunder. Så det du som tittare gör är att följa med i den dagliga ruljansen hos företaget Gas Monkey.

Gold Rush: Alaska

En annan långkörare med högintensiva avsnitt är Gold Rush: Alaska. Denna serie handlar om olika grupper av lycksökande guldletare som söker efter guld i det klassiska Yukon territoriet i Alaska. Med personliga konflikter, utrustning som inte håller, och snudd på inhumana arbetstider så skapas här en tv-serie som kommer hålla dig fäst redan från första bildrutan. Inte ett avsnitt kommer att få dig på andra tankar än att sitta och titta med en oanad intensitet.

Där har ni några tips som garanterat kommer fungera i tv-rutan under långhelgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *