Youtube

Börja din binge på Youtube nu!

Youtubelogga

Youtube är ett Mecka för underhållning men även en ofantligt stor djungel, eller ett träsk eftersom du kan fastna i timmar om du inte är försiktig. Rekommenderade videos är en drog väldigt svår att motstå. Det kan nog många av oss hålla med om, kanske motvilligt, kanske med ett leende. Hur som haver, med allt material kan det vara svårt att hitta det man verkligen vill se. Detsamma kan gälla med kläder; mycket kläder men inget att ha på sig. Här kommer nu några tips på Youtubekanaler värda att ge ett besök eller prenumerera på så du slipper ångesten av att inte ha någonting att se på.

John Oliver

Den brittiske komikern och programledaren av Last Week Tonight på HBO är en sensation som aldrig slutar att växa. Med en blandning av humor och intressant berättarteknik så behandlas aktuella ämnen på en veckobasis under säsongerna. På Youtubekanalen så publiceras huvudsegmentet av programmet, vilka brukar vara i genomsnitt 15 – 30 minuter långa. Det är vågat att rekommendera något av den längden, men vi är säkra på att du inte ens kommer tänka på det.

Conan O’Brien

Conan är ett välkänt namn för många. Antingen förknippar man det med karaktären Conan från 80-tals filmerna (vi räknar inte nyinspelningen) med samma namn med the one and only Arnold Schwarzenegger. Eller så poppar Conan O’Briens namn upp, komikern och talkshowvärden som bara blir bättre med åren. En kraft att räkna med i studion när han intervjuar, men hans absoluta styrka visas upp när han är ute i fältet. Conans förmåga att interagera med människor i vad som kallas remotes och göra allting roligt, eller seriöst beroende på omständigheter, är enastående. Vi avstår också härmed några skyldigheter till om du fastnar och tittar i timmar.

h3h3Productions

h3h3Productions består av det äkta paret Ethan och Hila Klein som producerar reaction videos på många olika ämnen samt även på egna idéer. Ovan länkade video har med en egen idé att göra som parodiserar vapekulturen med glimten i ögat. Majoriteten av deras videor består dock av reaction videos där de behandlar andra Youtubevideos eller aktuella ämnen på ett väldigt humoristisk och genomtänkt sätt. Duon har även startat en podcast, som även streamas live, där de intervjuar och samtalar med personligheter från bland annat Youtubevärlden till populära artister.

Fler tips kommer att komma upp så småningom! Men nu har ni dock lite material att avverka och chansen att tråna efter mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *