Uncategorized

Första inlägget

Hello world! Även fast vi inte programmerar så är vi i okända vatten. En till droppe i havet tänker ni, kan man skriva om komedi mer? Kan man skriva om musik mer? Kan man ens plita ner några till ord om livet? Klart som tusan att det går! Eller hur bra det kommer att gå får vi faktiskt utröna senare. Men vad kul att ni är här!

Så vad kommer vi egentligen att skicka ut i etern mån tro? Det vi har tänkt att skriva om är väldigt blandat. Nästan lika blandad som en Gott & Blandat påse är. Här kommer vi att dela med oss av roliga länkar, tipsa om lite blandad musik och sen kanske slänga in någon vardagsbetraktelse. Vi spelar på en väldigt bred plan här och det mesta är möjligt. Vi tror Gretzky sa det bäst.

You miss 100% of the shots you don’t take – Wayne Gretzky

När vi ändå är inne på temat med lite halvdana och joviala citat så varför inte skicka in en till? Här kommer en som kan leda till ett bättre luftflöde från näsan.

My fake plants died because I did not pretend to water them – Mitch Hedberg

Den har någonting. Samklang.

Det här var väl en liten räka på smörgåstårtan som är på väg att skickas i er riktning. Hoppas ni stannar med oss och följer med på denna upptäcktsresa in i denna kända värld vi lever i.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *